Ελλάδα
|
21.04.2019 18:20
Παπαδημούλης, Μουζάλας, Καλπάκης αποδοκιμάστηκαν από πολίτες στη Δράμα
NewsroomΣτόχος αποδοκιμασιών έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Μουζάλας και Στέργιος Καλπάκης. Οι τρεις υποψήφιοι μετέβησαν στη Δράμα στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου.
Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε στην περιοχή για να εκφράσει την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ η διαμαρτυρία έγινε από απόσταση, λόγω των ισχυρών μέτρων ασφαλείας που είχαν λάβει οι Αρχές.
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισαν ως κρίσιμες τις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς, όπως τόνισαν, θα κρίνουν το μέλλον και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Διαβάστε ακόμη
- Αλεπού πιάστηκε στα «πράσα» να εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου σε Γεωργιάδη: «Καταλαβαίνω τον τρόμο σας λόγω Καρυστιανού» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
- Βιολάντα: Έγγραφα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο από τις δεξαμενές προπανίου - Η διαπίστωση «μη συμβατότητας» από το 2020