Στο Εφετείο ο Πέτρος Φιλιππίδης - «Είναι αθώος», λένε οι δικηγόροι του
NewsroomΣτο Εφετείο βρίσκεται σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς εκδικάζεται η υπόθεση δύο απόπειρών βιασμού.
Δεν προέβη σε δηλώσεις
Ξεκίνησε σήμερα (5/12) στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η δευτεροβάθμια δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο συναδέλφων του ηθοποιών.
Μάλιστα, ο κ. Φιλιππίδης δεν προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη τους το Εφετείο.
«Σήμερα ξεκινάει η αποδεικτική διαδικασία. Μπαίνουμε στη φάση που θα καταθέσει η πρώτη καταγγέλλουσα, θα την ακούσουμε, θα της θέσουμε ερωτήσεις. Ο κύριος Φιλιππίδης είναι αθώος και θα δώσουμε μάχη για να πειστεί το δικαστήριο και να αποδειχθεί η αθωότητά του. Θα εισφέρουμε νέα στοιχεία και θα υπάρξουν και μάρτυρες οι οποίοι θα διαφωτίσουν πώς τεχνουργήθηκε όλη αυτή η σκευωρία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και άλλων γνωστών ηθοποιών» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
- Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
- Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης - Ποια ατζέντα επιστρατεύει η κυβέρνηση
- Έτοιμος ο Ανδρουλάκης για μετωπική με τον Μητσοτάκη - Οι επιθέσεις για υποκλοπές και το αίτημα για εκλογές
- Ανησυχία με τις ελλείψεις καυσίμων στα αεροσκάφη - Υπάρχει κίνδυνος να μείνει η Ευρώπη χωρίς αερομεταφορές;