Ελλάδα|05.12.2024 16:40
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρός ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο το μεσημέρι της Πέμπτης (05/12) στον Πειραιά, όπου ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από την παράσυρση του από διερχόμενο απορριμματοφόρο.
Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στη συμβολή της Ακτής Μουτσοπούλου με την οδό Χαρ. Τρικούπη.
Για την διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας.
Διαβάστε ακόμη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο