Ελλάδα|14.12.2024 21:26
Χαλκιδική: Ελεύθεροι 15 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα σε πολεοδομίες
NewsroomΕνώπιον της ανακρίτριας Πολυγύρου βρέθηκαν σήμερα οι υπόλοιποι εννέα από τους 21 συλληφθέντες για την υπόθεση διαφθοράς σε πολεοδομίες της Χαλκιδικής.
Οι τρεις εξ αυτών ολοκλήρωσαν την απολογία τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χωρίς μάλιστα περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μέλος του αρχιτεκτονικού συμβουλίου περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής, έναν υπάλληλο πολεοδομίας και ένα συγγενικό πρόσωπο υπαλλήλου πολεοδομίας.
Σημειώνεται ότι σε όλους αποδίδονται οι κατηγορίες για δωροληψία υπαλλήλου και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Μάλιστα, χθες αφέθηκαν ελεύθεροι οι υπόλοιποι δώδεκα συλληφθέντες, με κατά περίπτωση περιοριστικούς όρους.
Διαβάστε ακόμη
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας