Ελλάδα|16.12.2024 20:13
Κρήτη: Δημοτικός σύμβουλος πυροβόλησε μέσα σε καφετέρια - Σοκαριστικό βίντεο
NewsroomΣκηνές από την... Άγρια Δύση εκτυλίχθηκαν σε καφετέρια χωριού στο Ρέθυμνο, εκεί όπου δημοτικός σύμβουλος πυροβόλησε μέσα στο μαγαζί.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνονται τρεις άνδρες που πίνουν τον καφέ τους, όταν ξαφνικά μπαίνει ένας άλλος, ο οποίος κρατά όπλο. Ο εν λόγω άνδρας τραβά μια καρέκλα και παίρνιε ένα τσαντάκι που βρισκόταν πάνω της, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε στο έδαφος.
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι δημοτικός σύμβουλος και ο άλλος που κάθεται είναι πρόεδρος κοινότητας σε χωριό του Ρεθύμνου, με τους δυο τους να έχουν προσωπικές διαφορές. Πλέον, οι Αρχές αναζητούν τον ένοπλο, προκειμένου να τον συλλάβουν.
Διαβάστε ακόμη
- Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑ
- Τα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξο
- Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
- Συγκλονιστικό βίντεο: Νήπιο πέφτει από μπαλκόνι - Ο πατέρας του το άφησε μόνο για να πάει για τσιγάρα