Ελλάδα|23.12.2024 08:51
Αμφιλοχία: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο άνδρας που πνίγηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητο στη θάλασσα
NewsroomΑπέραντη θλίψη στην Αμφιλοχία, με τον θάνατο ενός 27χρονου, που πνίγηκε όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του στον Αμβρακικό.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν για την τοπική ομάδα «Αμφίλοχος». Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο ύψος του 1ου χλμ. της παλαιάς Ε.Ο Αμφιλοχίας- Άρτας, το πρωί της Κυριακής (22/12).
Το χρονικό της τραγωδίας
Συγγενείς του 27χρονου είχαν ανησυχήσει για την εξαφάνισή του και ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με το Mega, οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για απώλεια ελέγχου του οχήματος λόγω υπερβολικής ταχύτητας ή ολισθηρότητας του δρόμου.
Προανάκριση για τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου στη θάλασσα διενεργεί το Λιμενικό. Αναμένεται πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του αδικοχαμένου άνδρα.
Διαβάστε ακόμη
- Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
- «Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
- Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας