Ελλάδα | 23.12.2024 17:11

Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που δολοφόνησε τον εργοδότη του

Newsroom

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή ο 35χρονος Τούρκος, που δολοφόνησε τον 52χρονο εργολάβο στον Αλμυρό της Καλαμάτας.

Ο 35χρονος για τέσσερις ώρες παρέμεινε στα δικαστήρια Καλαμάτας και επέμεινε σε ιστορίες συνωμοσίας ως κίνητρο για την πράξη του. Την Παρασκευή (20/12) είχε εμφανιστεί αμετανόητος, απαντώντας «έτσι έπρεπε» στην ερώτηση δημοσιογράφων γιατί σκότωσε τον εργοδότη του.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, τον οποίο διόρισε το δικαστήριο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ψυχιατρική γνωμάτευση.

Την ίδια στιγμή, με ανακοίνωση της η οικογένεια του θύματος, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου Κωνσταντίνου Μαργέλη, υπογραμμίζει ότι η δολοφονία του αγαπημένου τους προσώπου «ήταν μια βάρβαρη πράξη εντελώς ακατανόητη και κυρίως αναίτια και απρόκλητη», ενώ υπογραμμίζουν πως το θύμα δεν είχε καμία διαφορά ούτε οικονομική ή οποιασδήποτε άλλης μορφής με τον δράστη.

νεκρόςΚαλαμάταδολοφονίαειδήσεις τώρα