Παραμονή Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη: Μία απέραντη γιορτή στο κέντρο της πόλης – Πήραν «φωτιά» οι ψησταριές
NewsroomΣε έναν απέραντο χώρο γιορτής έχει μετατραπεί από νωρίς το μεσημέρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπου κι αν γυρίσει κανείς το μάτι του, βλέπει υπαίθριες ψησταριές και άτομα κάθε ηλικίας να λικνίζονται υπό τους ήχους μουσικής. Σε αυτό βοήθησε και ο καλός καιρός, αφού η μέρα ήταν ηλιόλουστη για τη Θεσσαλονίκη
Για μία ακόμα χρονιά το επίκεντρο αποτελεί η οδός Βασιλέως Ηρακλείου, ένας σημείο του κέντρου που πλέον αποτελεί σημείο συγκέντρωσης και διασκέδασης τις ημέρες των εορτών και ειδικά τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Από το πρωί κατέβηκε πολύς κόσμος στην αγορά, με αποτέλεσμα, όσο περνούσε η ώρα η κίνηση στα πεζοδρόμια της οδού Τσιμισκή να γίνεται με δυσκολία. Ωστόσο, οι επιχειρηματίες παραπονέθηκαν ότι οι τζίροι δεν ήταν οι αναμενόμενοι.
Με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία κινούνται τα αυτοκίνητα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με μποτιλιαρίσματα να καταγράφονται σχεδόν σε κάθε σημείο.
Η γιορτή αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το αργά το βράδυ.
- Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
- Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
- Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
- Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς