Θεσσαλονίκη: 23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 61χρονη, αφού πρώτα τη λήστεψε
NewsroomΓια απόπειρα βιασμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία σε βάρος 61χρονης ημεδαπής, συνελήφθη 23χρονος από την Αλβανία, στη Θεσσαλονίκη.
Ο 23χρονος,τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από ραντεβού που είχε με την 61χρονη στην περιοχή της Πυλαίας, αποπειράθηκε, με την απειλή χρήσης βίας, να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική πράξη. Παράλληλα, την χτύπησε με το κράνος του και με ένα μπουκάλι και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο.
Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε κατά τη σύλληψή του. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το κινητό τηλέφωνο της 61χρονης και ένα γαλλικό κλειδί.
Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)