Τροχαίο δυστύχημα στις Πρέσπες: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος τραυματίας
NewsroomΜάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη την Τρίτη (31/12) στον επαρχιακό δρόμο Λαιμού Πρεσπών – Φλώρινας.
Εξακολουθεί να νοσηλεύεται διαδηλωμένος
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος που φέρει σοβαρό χτύπημα και αιμάτωμα στο κεφάλι, αλλά και πολλαπλά κατάγματα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του. Είχε προηγηθεί πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου αρχικά διακομίστηκε.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 17χρονος, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε δενδροστοιχία του δρόμου. Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο 18χρονος οδηγός του οχήματος και ένας 16χρονος που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.
Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του 18χρονου θύματος καθώς είναι διασώστης του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Πρεσπών και ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο.
- Λάθη, φόβος για την τεχνολογία, απομόνωση: Δέκα πιθανά πρώτα συμπτώματα της νόσου Αλτσχάιμερ
- «Θερμοκήπιο» η χώρα: Έρχονται 40αρια - Ποιες περιοχές «κοκκινίζουν»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανάρτηση-φωτιά Γιαννούλη για προπηλακισμούς στην Κουμουνδούρου
- Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς αστυνομικών κατά του 20χρονου στο Άργος