Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος που νοσηλευόταν μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
NewsroomΑποσωληνώθηκε ο 14χρονος από τα Γιάννενα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ παρουσία συγγενικών του προσώπων.
Κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ
Σύμφωνα με την ΕΡΤ και με τον υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων – εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, το παιδί αντιδρά καλά στα ερεθίσματα των γιατρών. Θα εκτιμηθεί πάλι σήμερα η κατάσταση του για να αποφασιστεί αν θα εξέλθει της Μονάδας, κάτι που είναι το πιο πιθανό.
Υπενθυμίζεται ότι στη ΜΕΘ Παίδων διακομίσθηκε ο 14χρονος από τα Ιωάννινα, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ενώπιον ενήλικων μελών της οικογένειάς του.
Τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί, οι γιατροί προχώρησαν στην διασωλήνωσή του και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Παίδων της Πάτρας.
- Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της Ρουμανίας
- Ποιοι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα δουν από σήμερα αύξηση στον μισθό τους: Κριτήρια και παραδείγματα
- Οκτώ ώρες μέσα στο νερό: Η μαρτυρία οικογένειας στη Βάρκιζα που έμεινε μόνη απέναντι στην καταστροφή
- Ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης – Όταν φάρμακα παραμερίζονται