Ανησυχία για τον Κηφισό: Ανακαλύφθηκε τρίτη υπόγεια λίμνη κάτω από την Εθνική
«Η κατάσταση της σήραγγας είναι χειρότερη από ό,τι πιστεύουμε» - Βίντεο από το σημείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρίτη υπόγεια λίμνη, τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής, ανακάλυψε στην κοίτη του Κηφισού ομάδα σπηλαιολόγων, η οποία βρίσκεται στο σημείο συνάντησης με το ρέμα της Εσχατιάς.
Οι ίδιοι εκφράζουν την ανησυχία τους για την έκταση της υποσκαφής, τόσο του πυθμένα όσο και των θεμελίων των πλευρικών τειχών από το νερό. Όπως όλα δείχνουν, πρέπει πλέον η Πολιτεία να ενσκήψει με σοβαρότητα στην υπόθεση, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο καταστροφικό περιστατικό.
Οι δύο πρώτες λίμνες
Η πρώτη ανακαλύφθηκε από τα μέλη της ίδιας ομάδας τον Ιανουάριο του 2021. Βρέθηκε στο ύψος της πεζογέφυρας Περισσού και οδού Βικέλα στα Πατήσια, αμέσως μετά την υπόγεια συμβολή του Κηφισού με τον Ποδονίφτη.
Έξι μήνες μετά,η ίδια ομάδα ανακάλυψε και δεύτερη λίμνη κάτω από τον Κηφισό στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών, αφού μπήκαν από την περιοχή του Ρέντη και αφού περπάτησαν 3,5 χιλιόμετρα κάτω από την Εθνική Οδό.
Η «μονομαχία» των αποθεμάτων στη Μέση Ανατολή: Ποιος θα ξεμείνει πρώτος από όπλα;
O διάδοχος του Χαμενεΐ: Ηγέτης του Ιράν εξελέγη ο μεγαλύτερος γιος του, Μοτζτάμπα Χοσεϊνί
Στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ περνά το 10% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ, έναντι 103,4 εκατ. ευρώ
«Για να χειρουργηθεί γυναίκα, πρέπει να υπογράψει άνδρας»: Ιρανή περιγράφει το καταπιεστικό καθεστώς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



