Ελλάδα|06.01.2025 18:41
Λήμνος: Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς αντιπροσωπεία αυτοκινήτων – Τρεις στο νοσοκομείο
NewsroomΜεγάλη φωτιά ξέσπασε τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λήμνο με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.
Το τοπικό limnoslive μετέδωσε πως η φωτιά ξέσπασε μετά από βραχυκύκλωμα, και εξαπλώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες περίπου 40 αυτοκίνητα, καθώς και ένα νέο λεωφορείο.
Οι ιδιοκτήτες της αντιπροσωπείας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχαν εισπνεύσει καπνό. Το ένα άτομο υπέστη επίσης ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Αφού δέχθηκαν τις τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.
Ένας πυροσβέστης χρειάστηκε επίσης να διακομισθεί στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού.
Διαβάστε ακόμη
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
- Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»