Ελλάδα|07.01.2025 18:08
Σέλι: Τα πρώτα λόγια του σκιέρ μετά τη διάσωσή του - «Ήμουν τυχερός»
NewsroomΣυγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 23χρονου σκιέρ που βρέθηκε σώος στο Σέλι το μεσημέρι της Τρίτης, τονίζοντας πως «Τα κατάφερα χάρη στους πυροσβέστες»
Μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με το thestival «Τα κατάφερα χάρη στους πυροσβέστες. Ήμουν τυχερός. Τίποτα δεν είχα. Μια τσάντα. Πίστη στο Θεό είχα» τόνισε ο νεαρός ο οποίος πέρασε το βράδυ σε καταφύγιο περίπου 8 χιλιόμετρα μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο και εν τέλει βρέθηκε σώος από τους διασώστες σήμερα το μεσημέρι.
Όπως είπε ο ίδιος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Βέροιας νιώθει καλά και δεν έχει κάποιο τραύμα.
Ο 23χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις μετά την περιπέτεια που είχε στο Σέλι.
Διαβάστε ακόμη
- Πολύμηνη η διαρροή στο εργοστάσιο Βιολάντα και εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις προπανίου - Οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής
- Η νταλίκα λειτούργησε σαν «ξυράφι»: Τα 4 πιθανά σενάρια για τα αίτια της σύγκρουσης όπου έχασαν τη ζωή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Ένταση για τα Ίμια στη Βουλή: Ο Λαζαρίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «γκριζάρισε» το Αιγαίο
- Τρόμος σε αεροσκάφος της British Airways: Η στιγμή που τροχός πέφτει κατά τη διάρκεια της απογείωσης