Πέτρος Φιλιππίδης: Στο Εφετείο ο γνωστός ηθοποιός - Συνεχίζεται η δίκη για τις απόπειρες βιασμού
NewsroomΣυνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η δίκη -σε δεύτερο βαθμό- του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες κατηγορείται.
Παρούσες στη διαδικασία είναι οι δυο γυναίκες - ηθοποιοί που τον κατηγορούν ότι αποπειράθηκε να τις βιάσει, καθώς και μια μάρτυρας κατηγορίας που θα καταθέσει σήμερα. Ο κ. Φιλιππίδης μπήκε στο δικαστήριο χωρίς να κάνει δήλωση, όμως ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για μια ενδιαφέρουσα ημέρα λόγω της κατάθεσης της μάρτυρος κατηγορίας, σημειώνοντας ότι είχε στείλει μηνύματα στον εντολέα του.
Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε για τις δυο απόπειρες βιασμού, όμως απαλλάχθηκε από τη βαρύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε, αυτή του βιασμού κατ' εξακολούθηση. Εν τέλει, καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, με αναστολή.
- Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Πολύνεκρη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ενεργοποιήθηκε το «Iron Dome» - Εκρήξεις σε Ντουμπάι και Αμπού Ντάμπι
- Το «κάστρο» των τραπεζών και η οργή της κοινωνίας: Το καρτέλ που έχει γίνει «κράτος εν κράτει» και μια σχέση εμπιστοσύνης που καταρρέει
- Η πίεση του Νετανιάχου, οι προειδοποιήσεις στον Τραμπ και η «επιχείρηση υψηλού ρίσκου»
- Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ