Ελλάδα|27.01.2025 13:59
Γιάννης Καλλιάνος: Στόχος εμπρηστικής επίθεσης το κέντρο μελέτης του βουλευτή στη Γλυφάδα
NewsroomΤο κέντρο μελέτης του Γιάννη Καλλιάνου βρέθηκε στο στόχαστρο εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/1).
Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια στην είσοδο που βρίσκεται σε ισόγειο επί της οδού Ανθέων στη Γλυφάδα. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.
Σοβαρές υλικές ζημιές στο σημείο
Η ΕΛ.ΑΣ. περισυνέλλεξε ένα γκαζάκι, υπολείμματα πλαστικού που περιείχε εύφλεκτο υγρό, όπως και προσανάμματα. Εντείνονται πλέον οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.
Διαβάστε ακόμη
- Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
- Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
- «Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου