Ελλάδα|02.02.2025 23:15
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός 56χρονου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι
NewsroomΤο άψυχο σώμα 56χρονου Πολωνού βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι (2/2) εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι της οδού Επταπυργίου η σορός άτυχου 56χρονου τυλιγμένη με κουβέρτα. Ο άνδρας ήταν άστεγος και έμενε στο σπίτι με την ομοεθνή σύζυγό του.
Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα
Σύμφωνα με αναφορές από γείτονες, το ζευγάρι διέμενε στο κτήριο από το καλοκαίρι του 2024 και ήταν αμφότεροι ρακοσυλλέκτες.
Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα νεκροψίας-νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Οι προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών πριν την τραγωδία που δεν εισακούστηκαν
- Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
- Επελαύνει ο χιονιάς στη χώρα: Ποιες περιοχές ξύπνησαν «ντυμένες» στα λευκά
- Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν