Ελλάδα|04.02.2025 06:30
Σαντορίνη: Κατολισθήσεις στην Κόκκινη Παραλία - Βράχια κάλυψαν το σημείο
NewsroomΗ σεισμική δραστηριότητα πέριξ της Σαντορίνης συνεχίζεται, κάτι που επηρεάζει άμεσα στο κοσμοπολίτικο νησί, με την εικόνα από τη διάσημη Κόκκινη Παραλία να είναι ενδεικτική.
Κατολισθήσεις στην Κόκκινη Παραλία
Συγκεκριμένα, στην άγριας ομορφιάς παραλία έγινε κατολίσθηση, με τμήματα βράχων να πέφτουν στη θάλασσα. Σημειώνεται ότι η Κόκκινη Παραλία δεν είναι προσβάσιμη από το μονοπάτι, αλλά μόνο από το νερό με πλοίο ή βάρκα, αφού πλέον τα πάντα έχουν καλυφθεί από βράχια, όπως μετέδωσε το Mega.
Υπενθυμίζεται ότι οι ειδικοί στέλνουν μήνυμα για να υπάρξει ψυχραιμία, ωστόσο πλήθος κόσμου αναχωρεί από το νησί λόγω των συνεχόμενων σεισμών, οι οποίοι κατά κύριο λόγο γίνονται στην Άνυδρο και προς το παρόν δεν φαίνεται να επηρεάζουν τα ηφαίστεια της Σαντορίνης.
Διαβάστε ακόμη
- Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
- Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
- Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
- Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια