Ελλάδα|06.02.2025 07:41
Ηράκλειο Κρήτης: Συγκίνησαν μαθητές - Σχημάτισαν το όνομα του αδικοχαμένου Άγγελου
NewsroomΣε μια συγκινητική κίνηση προχώρησαν μαθητές του Λυκείου στο Ηράκλειο Κρήτης για να τιμήσουν τον 3χρονο Άγγελο που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου από τη μητέρα και τον σύντροφο της.
Ανήρτησαν και πανό
Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι μαθητές ανάρτησαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν η έκφραση «Ψυχοθεραπεύσου πριν γίνεις “γονιός” μπας και ο πλανήτης αλλάξει».
Παράλληλα, με τα σώματά τους σχημάτισαν το όνομα «Άγγελος» αποτίνοντας φόρο τιμής στο 3χρονο αγοράκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση μνήμης έγινε με την σύμφωνη γνώμη και συμμετοχή των δύο διευθυντριών των σχολείων κ.κ. Κλεινάκη και Μπροχούτα.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων