Κερκίνη: Λαθροκυνηγός σκότωσε ελάφι που κυοφορούσε
NewsroomΕλάφι που κυοφορούσε, σκότωσε λαθροκυνηγός στην περιοχής της Κερκίνης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής της Κερκίνης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, μετά από καταγγελία πολίτη για παράνομη θανάτωση ελαφιού, επενέβη άμεσα ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ), ο οποίος κατέφτασε στον τόπο του συμβάντος, όπου εντόπισε το νεκρό ελάφι.
Ο Θηροφύλακας της ΚΟΜΑΘ, είχε ήδη καλέσει και ενημερώσει το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου και το Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων για το συμβαν. Με τη συνδρομή των αστυνομικών σε λίγη ώρα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης.
Στο όχημά του εντοπίστηκαν όπλο και φυσίγγια ίδια με τον κάλυκα που βρέθηκε κατά την έρευνα στον τόπο του συμβάντος. Σε βάρος του λαθροθήρα κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
- Βγάζουν τα... μαχαίρια Ανδρουλάκης και Τσίπρας στο κυνήγι για τη δεύτερη θέση
- Πέπλο ανησυχίας στους Ευρωπαίους: Πόσο πραγματικά απειλείται το καλοκαίρι μας από τις ελλείψεις καυσίμων στις αερομεταφορές
- Μπάζωμα παραλίας Ωρωπός: Γιατί η αποκατάσταση του περιβαλλοντικού εγκλήματος θα μπορούσε να πάρει μήνες ακόμα και χρόνια
- Τραμπ για Ιράν: Τέλος οι εχθροπραξίες - Ίσως είμαστε καλύτερα χωρίς συμφωνία