Ελλάδα|08.02.2025 11:47
Ισχυρός σεισμός ανοικτά της Ανάφης – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
NewsroomΣεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 11:42 ΒΒΔ της Ανάφης σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 26 χλμ. ΒΒΔ της Ανάφης.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 232 χλμ. ΝΑ των Αθηνών.
Διαβάστε ακόμη
- Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
- Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
- Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»