Σεπόλια: Συνελήφθη φύλακας γιατί άφησε ανοιχτές τις μπάρες του τρένου – Κινδύνευσε οδηγός μηχανής
NewsroomΣτη σύλληψη ενός φύλακα, ο οποίος άφησε ανοιχτές τις μπάρες του ΟΣΕ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταγγελία που έκανε οδηγός μηχανής.
Το περιστατικό και τα όσα ισχυρίστηκε ο φύλακας
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φύλακας δεν κατέβασε τις μπάρες των γραμμών, με τον οδηγό της μηχανής να προλαβαίνει τελευταία στιγμή να ακινητοποιήσει τη μοτοσικλέτα του, ενώ περνούσε τρένο. Το περιστατικό έγινε στις 12:30 τα ξημερώματα στη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως, με τον αναβάτη να κινείται από τη Σεπολίων.
Ο καταγγέλλων αναφέρει ότι οι μπάρες δεν ήταν κατεβασμένες ενώ περνούσε τρένο και την τελευταία στιγμή δεν συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία. Η αστυνομία πήγε άμεσα στο σημείο και πέρασε χειροπέδες στον φύλακα.
Από τη μεριά του, ο 48χρονος ισχυρίστηκε ότι «πήγα τουαλέτα γι’ αυτό δεν κατέβασα τις μπάρες». Σημειώνεται ότι είναι εργαζόμενος εταιρείας σεκιούριτι που συνεργάζεται με τον ΟΣΕ και από κάμερες έχει καταγραφεί να φεύγει από το σημείο.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η εταιρεία φύλαξης είναι καινούρια, αφού ο ΟΣΕ έλυσε τη συνεργασία του με την προηγούμενη, μετά το περιστατικό με υπάλληλο που είχε αποκοιμηθεί και δεν είχε κατεβάσει τις μπάρες.
- Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
- Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
- Μετακινήσεις γιατρών στα νησιά με «μπόνους» 2000 ευρώ μηνιαίως - Τι είπε ο Θεμιστοκλέους
- Ολομέτωπη επίθεση Μερτς στις ΗΠΑ: «Εξευτελίζονται από το Ιράν, δεν έχουν καμία στρατηγική»