Ελλάδα|14.02.2025 07:33
Αθήνα: Συνελήφθη 25χρονος διαρρήκτης - Μέσα σε μία μέρα είχε «ανοίξει» τέσσερα σπίτια σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη
NewsroomΧειροπέδες σε 25χρονο διαρρήκτη που είχε ανοίξει σπίτια σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη πέρασαν άνδρες της αστυνομίας.
Μάλιστα, όπως προκύπτει από έρευνα της ΕΛΑΣ μέσα σε μία μέρα είχε πραγματοποιήσεις τέσσερις διαρρήξεις με την τελευταία να είναι και η μοιραία αφού ένοικοι της πολυκατοικίας τον εντόπισαν και κάλεσαν την αστυνομία. Επιτόπου έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ, τον κυνήγησε αφού ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αντιστάθηκε αλλά τελικά συνελήφθη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην κατοχή του βρέθηκαν 750 ευρώ με μετρητά που προέρχονταν από τις διαρρήξεις που είχε κάνει νωρίτερα, εργαλεία με τα οποία πραγματοποιούσε τις διαρρήξεις και το κινητό του τηλέφωνο το οποίο εξετάζεται.
Διαβάστε ακόμη
- Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
- «Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη