Ελλάδα|14.02.2025 10:18
Νέα Φιλαδέλφεια: Τρόμος για 36χρονη γυναίκα – Άγνωστοι της επιτέθηκαν για να τη ληστέψουν
Γιάννης ΖιάκαςΤον απόλυτο τρόμο έζησε μία 36χρονη γυναίκα που εργάζεται σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν εισέβαλαν στο μαγαζί της δύο άγνωστοι, το βράδυ της Πέμπτης, κρατώντας τσεκούρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άγνωστα άτομα μπήκαν στο πρακτορείο για να το ληστέψουν. Η 36χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο άντρες οι οποίοι κρατούσαν τσεκούρι και την απείλησαν.
Οι δύο δράστες με το τσεκούρι αυτό προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα, ενώ κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 350 ευρώ και να εξαφανιστούν.
Διαβάστε ακόμη
- Ομαδικός βιασμός στο Κορνέλ: Στο «στόχαστρο» και πάλι...το θύμα - Χρήστες των social προσπαθούν να αποκαλύψουν την ταυτότητά της
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέληξε ο ένας από τους 6 τραυματίες - Πώς έγινε η σφοδρή σύγκρουση των ΙΧ
- Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Τα μνημεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου»
- «Πνίγεται» από την κακοκαιρία η Κρήτη: Το νερό ενός έτους έπεσε σε 48 ώρες στα Χανιά - Πλημμύρες, απεγκλωβισμοί και νέο 112