Ελλάδα|16.02.2025 16:59

Νίκος Δένδιας: Στο Άμπου Ντάμπι αύριο (17/2) ο ΥΕΘΑ - Θα επισκεφθεί τη φρεγάτα «Ύδρα»

Newsroom

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα επισκεφθεί στο Άμπου Ντάμπι τη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού IDEX & NAVDEX 2025, στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο.

Οι συναντήσεις Δένδια στα ΗΑΕ

Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Δένδιας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής Άμυνας και Ασφάλειας (HASDIG), καθώς και με εκπροσώπους αμυντικών εταιρειών και εταιριών αμυντικής τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα ΗΑΕ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί σε λιμένα της περιοχής τη φρεγάτα «Ύδρα» του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία συμμετέχει στην επιχείρηση «Ασπίδες».

Αμπου Ντάμπιυπουργός Εθνικής ΆμυναςφρεγάταΗνωμένα Αραβικά Εμιράταυπουργείο Εθνικής Άμυναςειδήσεις τώραΝίκος Δένδιας