Βασίλης Καλογήρου: Μάρτυρας υποστηρίζει ότι μίλησε μαζί του λίγο πριν χάσει τη ζωή του
NewsroomΣε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου από τη Λάρισα, ο οποίος αγνοείτο από τέλη Δεκεμβρίου και τελικά βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου στον Τύρναβο.
Υποστηρίζει πως τον είδε και συνομίλησε μαζί του
Συγκεριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή OPEN Tωρα, ο μάρτυρας που υποστηρίζει ότι συνομίλησε με τον Βασίλη Καλογήρου την ημέρα της εξαφάνισης του, περιπλέκει και ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για την υπόθεση.
Ο μάρτυρας έκανε βόλτα πίσω από το κηποθέατρο το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου και υποστηρίζει πως τον είδε και συνομίλησε μαζί του.
Έπειτα, στις 3 Ιανουαρίου έφυγε ο μάρτυρας στο εξωτερικό. Μεταξύ 12 και 14 Ιανουαρίου, πήγε αυτοβούλως στην αστυνομία Λάρισας και κατέθεσε ότι συνάντησε στις 30/12 στις 6:30 το απόγευμα τον Βασίλη και μίλησε μαζί του κοντά σε ένα γεφυράκι στην περιοχή Ταμπάκικα και στη συνέχεια φέρεται πως περπάτησαν για λίγο μαζί και έπειτα χωρίστηκαν.
Η μαρτυρία αυτή αναφέρει διαδρομή, τελείως διαφορετική από αυτή που μέχρι τώρα έχει καταγραφεί.
- Μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς - Βίντεο από το σημείο
- ΣΤΑΣΥ: Η Ελλάδα του 2026 φοβάται ακόμη τα χρώματα του ουράνιου τόξου
- Απίστευτη εικόνα στη Λέσβο: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στον αεροδιάδρομο
- Κοκαΐνη σε 14χρονη, στρατολόγηση μαθητών και διακίνηση σε σχολεία - Πώς δρούσε το κύκλωμα των Βορείων Προαστίων