Ελλάδα|20.02.2025 19:44
Νέες αποκαλύψεις τον αστυνομικό της Βουλής: Κατέγραφε την πεθερά του στο μπάνιο
NewsroomΔεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα παιδιά του.
Νέα σοκαριστικά βίντεο βρέθηκαν στον υπολογιστή του όπου φαίνεται να κατέγραφε την πεθερά του να κάνει μπάνιο. Το ντοκουμέντο αυτό έχει βρεθεί και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο. Επίσης, στο κινητό του βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά.
Την ίδια στιγμή η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής γέννησε το 6ο παιδί της οικογένειας και ο αστυνομικός του σκέφτεται να κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει το κοριτσάκι που γεννήθηκε.
Διαβάστε ακόμη
- Γάζα: Το Ισραήλ παραδέχεται τη δολοφονία της 5χρονης Χιντ Ρατζάμπ και ανοίγει ποινική έρευνα
- Τρόμος στη Ρωσία: Αρκούδα σκότωσε 29χρονη κατασκηνώτρια - Την άρπαξε και την έσυρε στο δάσος
- «Πανταχού παρούσα»: Νάταλι Χαρπ, η στενή συνεργάτιδα του Τραμπ που μπήκε σε πορτμπαγκάζ για να τον συνοδεύσει
- Σοκ με Ναν στον Παναθηναϊκό: Υπέστη ρήξη μηνίσκου και χειρουργήθηκε στις ΗΠΑ