Ζάκυνθος: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη της δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου
NewsroomΟι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη στην υπόθεση με τον θάνατο της 69χρονης συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο, μέσα από κάμερες ασφαλείας αλλά και από την αυτοψία στο σπίτι της, στα σκαλοπάτια του οποίου την εντόπισε δολοφονημένη ο γιός της.
Μέχρι στιγμής προσήχθη ένας άνδρας, Ρομά, ο οποίος και εξετάζεται αν συνδέεται με την ανθρωποκτονία. «Είμαστε πολύ συγκλονισμένοι με αυτό που συνέβη γιατί νιώθουμε ανασφάλεια ήταν μια πολύ γνωστή οικογένεια σε όλη την Ζάκυνθο δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.
Οι έρευνες της αστυνομίας
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν το θύμα μέσα σε μία λίμνη αίματος και όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύμα στον αριστερό μηρό. Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών από την μέχρι τώρα έρευνα καταλήγουν στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για κάτι οργανωμένο, ενώ το χτύπημα στον μηρό δεν δηλώνει εκδίκηση. Ένα από τα σενάρια τα οποία και εξετάζονται είναι αυτό της ληστείας, αν και το εσωτερικό του σπιτιού δεν παρουσίαζε εικόνα αναστάτωσης.
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ