Ελλάδα|21.02.2025 13:18
Σαντορίνη: Νεκρός 19χρονος - Εκτελούσε εργασίες και τον καταπλάκωσε οροφή
NewsroomΤη ζωή του έχασε 19χρονος εργάτης το μεσημέρι της Πέμπτης (20/2) στη Σαντορίνη, όταν καταπλακώθηκε από οροφή που υποχώρησε, ενώ εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε υπόσκαφο ακίνητο στην περιοχή του Ημεροβιγλίου.
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και υπεύθυνος των εργασιών συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr. Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας διεξάγει προανάκριση για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Το συμβάν δεν σχετίζεται με τις σεισμικές δονήσεις, ενώ η συγκεκριμένη ζώνη που πραγματοποιούνταν οι οικοδομικές εργασίες δεν βρίσκεται στην απαγορευμένη ζώνη.
Διαβάστε ακόμη
- Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν: Η ενόχληση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και το επικίνδυνο σκηνικό στο Αιγαίο
- Τσίπρας: Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης με κατώτατο 1.000 ευρώ, ΦΠΑ 6% και κατάργηση Πανελλαδικών
- Τρόμος στη Ρωσία: Η στιγμή που πολεμικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο
- Οι «μονόκεροι» της Αρκτικής έφεραν δυσάρεστα νέα: Τι συμβαίνει κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας