Ελλάδα|21.02.2025 17:29
Πάτρα: 27χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι - Συνελήφθη ως ύποπτος ένας 35χρονος
NewsroomΕνα άγριο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (20/02) στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα, όταν ένας 27χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.
Το περιστατικό
Σύμφωνα με το pelop.gr, το θύμα τραυματίστηκε και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα για τον εντοπισμό του δράστη.
Λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές συνέλαβαν έναν 35χρονο Ρομά, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση.
Η αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση, εξετάζοντας μαρτυρίες και καταθέσεις, ώστε να διαλευκανθούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Διαβάστε ακόμη
- Ισχυροί επιχειρηματίες και γνωστός ηθοποιός - μοντέλο στο κύκλωμα φοροδιαφυγής με βιτρίνα νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη
- Πυροβολισμοί σε πλατεία στην Κρακοβία με τουλάχιστον 5 νεκρούς και 10 τραυματίες
- Ανάκληση για 376 επαγγελματικά Ford στην Ελλάδα
- Καλή η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά γιατί δεν μπορεί να σκεφτεί όπως ο άνθρωπος;