Ελλάδα|28.02.2025 19:50
Συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Μουσικός στο Σύνταγμα έπαιζε κιθάρα, ανάμεσα σε μολότοφ και χημικά
NewsroomΤα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, όπου εκατοντάδες χιλιάδες έδιναν το «παρών» στο συλλαλητήριο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι απάντησα με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Έπαιζε απτόητος
Όμως μέσα στον πανικό ξεχώρισε ένας μουσικός, ο οποίος συνέχιζε να παίζει με την κιθάρα του, ενώ πίσω του ο κόσμος έτρεχε για να προστατευτεί από τα επεισόδια.
Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν νεαρό διαδηλωτή να παίζει μουσική σε κοντινή απόσταση από τους αστυνομικούς, τη στιγμή της έντασης.
Ο νεαρός όπως φαίνεται συνέχιζε απτόητος να παίζει την κιθάρα του , κόντρα σε όσα συνέβαιναν τη συγκεκριμένη στιγμή.
Διαβάστε ακόμη
- Επαναστατική κίνηση στο Ναύπλιο, αν και αποτυχημένη «έδειξε» στον βασιλιά Όθωνα το δρόμο της έξωσης
- Τα ποντίκια δεν άντεξαν στον Παράδεισο - Συγκλονιστικό πείραμα του 1968 «δείχνει» ανθρώπινες κοινωνίες της εποχής μας
- Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Διαψεύδει τη Βρετανία η Κύπρος για τους ιρανικούς πυραύλους - Χτύπημα της Τεχεράνης σε πετρελαιοφόρο ανοιχτά του Ομάν
- Το «κάστρο» των τραπεζών και η οργή της κοινωνίας: Το καρτέλ που έχει γίνει «κράτος εν κράτει» και μια σχέση εμπιστοσύνης που καταρρέει