Ελλάδα|06.03.2025 10:07

Τέμπη: «Αυτό που του αξίζει είναι να μπει στη φυλακή» - Συγκέντρωση με συνθήματα κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες

Newsroom

Μαζική συγκέντρωση με συνθήματα κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις Σέρρες. Άνθρωποι κάθε ηλικίας πορεύτηκαν στο κέντρο των Σερρών, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. 

Ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές ήταν «μαύρο στον Καραμανλή, αυτό που του αξίζει είναι να μπει στη φυλακή». 

Ο μουσικός Κώστας Βέρρος, που είχε τραγουδήσει στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του «Δένδρου της Μνήμης», του μνημείου των θυμάτων των Τεμπών στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης μετέφερε στο πλήθος τα συναισθήματα από τη συνάντηση που είχε με γονείς θυμάτων του Σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και ζήτησε από όλους αυτός ο αγώνας να συνεχιστεί.


Σέρρεςειδήσεις τώραΚώστας Αχ. Καραμανλήςσιδηροδρομικό δυστύχημαΤέμπη