Πάτρα: Γονείς καταγγέλλουν γυμναστή που επέλεξε «ψηλές και αδύνατες μαθήτριες» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
NewsroomΈνα περιστατικό «σεξιστικού και ρατσιστικού bullying» καταγγέλλουν γονείς στην Πάτρα. Σύμφωνα με την καταγγελία τους γυμναστής επέλεξε «ψηλές και αδύνατες μαθήτριες» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
«Ψάχνει μοντέλα»
Σύμφωνα με το pelop.gr, έγινε καταγγελία γονέων μαθητριών του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με «σεξιστικό και ρατσιστικό bullying» από μεσήλικα γυμναστή, ο οποίος ξεχνώντας ή αδιαφορώντας για τον ρόλο του ως εκπαιδευτικός, «ψάχνει μοντέλα κορίτσια για την παρέλαση του σχολείου την 25η Μαρτίου».
Όπως αναφέρεται, ο γυμναστής σε σχολείο στην Πάτρα «επέλεξε μαθήτριες από τις τρεις τάξεις, λέγοντας ότι θέλει ψηλές, αδύνατες και κατά προτίμηση καστανές κ.λπ.», προκαλώντας σύγχυση και θυμό. Μάλιστα, γονείς μαθητών απευθύνθηκαν – εκτός από τον ίδιο που «μάσαγε τα λόγια του» – και στον διευθυντή που επιβεβαίωσε τα παράπονα.
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση