Περιστέρι: Συνελήφθη η 22χρονη οδηγός του ΙΧ για το θανατηφόρο τροχαίο - Ήταν μεθυσμένη και παραβίασε «κόκκινο»
NewsroomΜεθυσμένη φέρεται να οδηγούσε η 22χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Κυριακής, στη Λ. Θηβών στο Περιστέρι.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Θηβών όταν ένα ταξί συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός ταξί και να τραυματιστεί σοβαρά η οδηγός του άλλου οχήματος και άλλοι δυο επιβαίνοντες, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 24 ετών.
Συνελήφθη η οδηγός - Παραβίασε «κόκκινο»
Από το πρώτο αλκοτέστ προέκυψε πως η 22χρονη είχε πιει πάνω από τα όρια του αυτοφώρου και σε βαθμό πλημμελήματος, δηλαδή περίπου 0,70, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από δείγμα αίματος, όπως πάγια γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις για ακριβέστερη μέτρηση.
Εκτός αυτού, οι αξιωματικοί της Τροχαίας καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η νεαρή οδηγός ενδεχομένως παραβίασε και τον ερυθρό σηματοδότη στη διασταύρωση, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στα πλαϊνά του ταξί, ο οδηγός του οποίου, όπως φαίνεται, κινούνταν νόμιμα.
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο
- Στη σκιά αμφιβολιών για την πυρασφάλεια των καθισμάτων στα τρένα - Μυστικότητα από τη ΡΑΣ
- Χανιά: Στη ΜΕΘ 3χρονο κοριτσάκι - Έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα και μώλωπες από χτυπήματα
- Final Four 2026: Ατελείωτο χάος με εισιτήρια φίλων του Ολυμπιακού - Υπαρκτό το σενάριο αλλαγής ώρας των ημιτελικών
- Λάβρος Σαμαράς στη Βουλή: Πόσο πια θα εξευτελιστούν οι θεσμοί, τι φοβάται ο Μητσοτάκης;