Ελλάδα|18.03.2025 13:36
Θρίλερ στου Ζωγράφου: Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην Πανεπιστημιούπολη
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, όταν φύλακας εντόπισε το άψυχο σώμα φοιτητή, κρεμασμένο από δέντρο στο περιβάλλον του πανεπιστημίου.
Συγκεκριμένα, ο φύλακας ανακάλυψε το άψυχο σώμα του νεαρού γύρω στις 07:00 π.μ. και άμεσα κάλεσε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από το προσωπικό της Πανεπιστημιούπολης, όσο και από συμφοιτητές, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.
Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα της πράξης του φοιτητή παραμένουν αδιευκρίνιστα. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ώστε να κατεβάσουν τη σορό του φοιτητή από το δέντρο και στη συνέχεια να εξετάσουν τις συνθήκες του περιστατικού.
Διαβάστε ακόμη
- Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
- Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
- Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
- Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα