Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που πέρασε πάνω από σκύλο και τον εγκατέλειψε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την ταυτοποίηση του οδηγού που πέρασε με το αυτοκίνητό του πάνω από σκύλο στην περιοχή των Σφαγείων, στη δυτική Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.
Ο έλεγχος του βίντεο, στην οποία φαίνεται η αποτρόπαια πράξη, συνεχίζεται εξονυχιστικά και φέρεται να είναι θέμα ωρών ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος του οδηγού. Υπενθυμίζεται ότι τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν, ο σκύλος ήταν ξαπλωμένος σε πάρκινγκ.
Στο θέμα έχει επέμβει και η εισαγγελία, η οποία έχει ζητήσει περαιτέρω έρευνα για να διαπιστωθεί, εάν διαπράχθηκε κάποιο αδίκημα.
Στο βίντεο διακρίνεται ο άντρας αρχικά να κινείται πεζός δίπλα στο σκύλο, που βρίσκεται ξαπλωμένος στο χώρο του πάρκινγκ. Στη συνέχεια φαίνεται να κινείται με το αυτοκίνητό του και να περνάει ακριβώς πάνω από τον σκύλο. Το ζώο φαίνεται να καταφέρνει να γλιτώνει και να απομακρύνεται τρέχοντας.
.
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



