Ελλάδα|30.04.2019 07:48
Πάτρα: Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
NewsroomΌπως ανέφεραν οι Αρχές, ένας άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο δράστης-ασθενής, διακομίστηκε με αστυνομική συνοδεία στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.
Στην συνέχεια, την στιγμή που οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ο άνδρας αφαίρεσε με άγνωστο τρόπο το όπλο τού αστυνομικού που τον συνόδευε και αυτοπυροβολήθηκε.
Ο άνδρας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο ίδιο νοσοκομείο. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»