Οργισμένη αντίδραση Καρυστιανού για τα σενάρια περί δημιουργίας κόμματος: «Μόνος στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
NewsroomΗ Μαρία Καρυστιανού με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέψευσε τη δημιουργία κόμματος από συγγενείς θυμάτων των Τεμπών.
Η ίδια θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών να σκέφτονται τη δημιουργία κόμματος και υπογράμμισε ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι «παραπλανητικά».
Μάλιστα, όπως η ίδια υποστήριξε, «μόνος στόχος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών είναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ των αδικοχαμένων ψυχών και η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που όλοι οι ιθύνοντες -σε κάθε επίπεδο- θέλουν να θάψουν».
H ανάρτησή της
«Τα δημοσιεύματα που μιλούν για τη δημιουργία κόμματος από τους συγγενείς των θυμάτων ή με τη στήριξη των συγγενών των θυμάτων είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ , καθώς αξιοποιούν μεμονωμένες λέξεις – ατομικές απόψεις προσώπων που καν δεν εκπροσωπούν τον Σύλλογο των Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών.
Συνεπώς καλούνται όλα τα ΜΜΕ να κάνουν τους αναγκαίους διαχωρισμούς, όπως δεοντολογικά οφείλουν, ώστε να μην παραπλανούν το αναγνωστικό κοινό και τους ακροατές τους. Μόνος Στόχος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών είναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ των αδικοχαμένων ψυχών και η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που όλοι οι ιθύνοντες -σε κάθε επίπεδο- θέλουν να θάψουν.
Δεν θα το επιτρέψουμε. Η αλήθεια για τους αγαπημένους μας θα βγει στο φως.»
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία