Ελλάδα
|
23.03.2025 10:55
Ναυάγιο στο Φαρμακονήσι: Ένας νεκρός και 19 επιζώντες - Συνεχίζονται οι έρευνες
NewsroomΚαθόλη τη διάρκεια της νύχτας συνεχίστηκαν οι έρευνες του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι, εκεί όπου το βράδυ του Σαββάτου (22/3) σημειώθηκε άλλο ένα ναυάγιο με μετανάστες, με έναν άνθρωπο να εντοπίζεται νεκρός, ενώ άλλοι 19 διασώθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Στο νοσοκομείο της Λέρου νοσηλεύονται οι μετανάστες που διασώθηκαν και ο συντονισμός των ερευνών γίνεται από το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης. Σημειώνεται ότι στο σημείο επιχειρούν τρία πλωτά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»