Ελλάδα|23.03.2025 10:55
Ναυάγιο στο Φαρμακονήσι: Ένας νεκρός και 19 επιζώντες - Συνεχίζονται οι έρευνες
NewsroomΚαθόλη τη διάρκεια της νύχτας συνεχίστηκαν οι έρευνες του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι, εκεί όπου το βράδυ του Σαββάτου (22/3) σημειώθηκε άλλο ένα ναυάγιο με μετανάστες, με έναν άνθρωπο να εντοπίζεται νεκρός, ενώ άλλοι 19 διασώθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Στο νοσοκομείο της Λέρου νοσηλεύονται οι μετανάστες που διασώθηκαν και ο συντονισμός των ερευνών γίνεται από το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης. Σημειώνεται ότι στο σημείο επιχειρούν τρία πλωτά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης