Κόλαση φωτιάς στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου - «Μάχη» να μην επεκταθούν οι φλόγες
NewsroomΙσχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εργοστάσιο ξυλείας.
Στο σημείο επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 26 οχήματα, τρία ειδικά βραχιονοφόρα, ενώ στην κατάσβεση συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
Η φωτιά δεν έχει επεκταθεί σε άλλα κτίρια, ωστόσο δεν έχει καταστεί εφικτό ακόμη να τεθεί υπό έλεγχο. Λόγω εύφλεκτων υλικών η προσπάθεια εστιάζει στον περιορισμό της εντός του εργοστασίου, το οποίο δείχνει να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Ήχησε το 112
Μήνυμα μέσω του «112» εστάλη νωρίτερα σε κατοίκους του Ηρακλείου, για την πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επείγουσα ειδοποίηση «σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου Κρήτης. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
- «Μικρά, ανθισμένα νησιά»: Η πόλη που μετατρέπει τα παρτέρια των δρόμων σε μικρούς βιότοπους
- Τις γαλάζιες «αρρυθμίες» θέλει να ρυθμίσει η κυβέρνηση: Οι τοποθετήσεις που άναψαν φωτιά και η επιχείρηση... ήρεμα νερά
- Έκρηξη στην Πλάκα: Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από τα συντρίμμια - «Κρίσιμες ώρες γιατί φτάσαμε στον χώρο των υπνοδωματίων»
- Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Τραυμάτισαν 10χρονο κορίτσι - Κάλυκες και σπασμένα τζάμια