Ελλάδα|28.03.2025 17:58
Πύργος: ΑΤΜ πέταξε δεσμίδα με 50ευρα... χωρίς συναλλαγή - Τι έκανε περαστικός
NewsroomΈνα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε ΑΤΜ τράπεζας στην κεντρική πλατεία του Πύργου, το πρωί της Παρασκευής (28/3).
Έχει τεθεί εκτός λειτουργίας για συναλλαγές
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από το ΑΤΜ χωρίς να υπάρχει συναλλαγή σε εξέλιξη, άνοιξε το πορτάκι και πέταξε προς τα έξω μια δεσμίδα των 50 ευρώ.
Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα στο ΑΤΜ εκείνη τη στιγμή και αντιλήφθηκε τι συνέβη, πήρε τη δεσμίδα και την παρέδωσε στους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την πράξη του, γιατί ίσως κάποιος άλλος να μην είχε αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.
Από εκείνη την ώρα το ΑΤΜ - το οποίο ως μηχάνημα έχει τοποθετηθεί πρόσφατα - έχει τεθεί εκτός λειτουργίας για συναλλαγές με το κοινό.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες