Ελλάδα|04.04.2025 18:10
Πατήσια: Η «κινηματογραφική» επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των δύο τουριστών από το ρέμα Προμπονά
NewsroomΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της πυροσβεστικής στο ρέμα Προμπονά στα Πατήσια, όπου είχαν εγκλωβιστεί δύο Γάλλοι τουρίστες.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (4/4) σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική, καθώς οι δύο τουρίστες αποκλείστηκαν στο ρέμα που βρίσκεται στα Πατήσια, λόγω της ξαφνικής καταιγίδας.
Στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο Γάλλους, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
Διαβάστε ακόμη
- Με αντι-NAVTEX απαντά η Ελλάδα στις έρευνες τουρκικού σκάφους νότια του Καστελόριζου
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι ομοιότητες με δύο καταγγελίες από το 2020 - Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα