Χαλκιδική: Ελεύθερος ο 62χρονος ψαράς που οδηγούσε το φορτηγάκι στο θανατηφόρο τροχαίο
NewsroomΕλεύθερος αφέθηκε ο 62χρονος ψαράς ο οποίος οδηγούσε το φορτηγάκι στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 33χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό 46χρονης αστυνομικού. Ο ίδιος έχει υποβληθεί σε εξέταση για τυχόν κατανάλωση αλκοόλ, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.
Από την άλλη, στο αυτόφωρο μονομελές Πολυγύρου θα οδηγηθεί αύριο ο 26χρονος. Διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια ικανότητας, η οποία του είχε αφαιρεθεί για 5 χρόνια λόγω υποτροπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Σε κρίσιμη κατάσταση η τραυματίας αστυνομικός
Επιπλέον, η εις βάρος του δικογραφία αφορά την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (για το επεισόδιο με τον άτυχο 33χρονο).
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 46χρονης αστυνομικού, μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας. Νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Μονάδας Θεραπείας στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρει τραύματα στη σπονδυλική στήλη, στο κεφάλι και στο μάτι.
- Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή - Ζητώ από την Ευρωπαία Εισαγγελία να ασκήσει διώξεις
- Δεύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο: Χαμηλοί τόνοι από την Αθήνα για τις επιχειρήσεις της Ελληνικής Δύναμης
- Δύο χρόνια αφοσίωσης και δύναμης: Ο Έβερεστ επέστρεψε στο σπίτι του
- «Χωρίς περιορισμούς από υπερφυσικά όντα»: Η Ένωση Αθέων και το «Φανερό Δείπνο» της Μεγάλης Παρασκευής