Ελλάδα
|
09.04.2025 12:28
Τέμπη: Ανακριτική παραγγελία να καταθέσουν οι εμπειρογνώμονες των οικογενειών τα πτυχία τους
NewsroomΠαραγγελία να καταθέσουν τα τυπικά τους προσόντα τους όλοι οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες των συγγενών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ζήτησε ο εφέτης - ανακριτής που διερευνεί την υπόθεση του δυστυχήματος.
Με την παραγγελία του, ο εφέτης - ανακριτής Λάρισας, ζητεί να κατατεθούν τίτλοι σπουδών - ενδεχομένως μεταπτυχιακά ή διδακτορικά -, η εγγραφή τους στο ΤΕΕ, κωδικό δραστηριότητας, βεβαίωση εγγραφής σε επαγγελματικά σωματεία, άδεια άσκησης επαγγέλματος. Ειδικά για δε για όσους έφεραν ή φέρουν την ιδιότητα του ένστολου, ζητείται βεβαίωση ότι περιλαμβάνονται στους πίνακες πραγματογνωμόνων των σωμάτων ασφαλείας.
Διαβάστε ακόμη
- Τέμπη: Οργή και βαριές καταγγελίες συγγενών στη δίκη για τα «εξαφανισμένα» βίντεο - «Μπράβοι προκαλούσαν μέσα στο δικαστήριο»
- Ένοχος για βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου - Η ποινή που του επιβλήθηκε
- Οικογενειακό δράμα στη Λαμία: Εγκατέλειψε το 9,5 ετών αυτιστικό παιδί της στα δικαστήρια και εξαφανίστηκε
- Βρέθηκε λάκκος εκτελέσεων των Βίκινγκς στη Βρετανία; Στο φως μυστηριώδης ομαδικός τάφος