Πάτρα: Πέντε συλλήψεις μαθητών για τον τραυματισμό του 13χρονου – Δικογραφία σε βάρος καθηγητών
NewsroomΡαγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του 13χρονου στην Πάτρα που νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρό τραυματισμό του σε Γυμνάσιο της πόλης.
Σύμφωνα με το tempo24.news, η Ασφάλεια Πατρών προχώρησε στη σύλληψη πέντε 14χρονων και στην ταυτοποίηση ενός ακόμη παιδιού, για τον τραυματισμό του συμμαθητή τους.
Η εισαγγελία έχει αναλάβει την εποπτεία της έρευνας και απέδωσε την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε ανήμπορο να αντιδράσει άτομο.
Την ίδια στιγμή δόθηκε εντολή για σχετική έρευνα και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος των καθηγητών που όφειλαν να επιτηρούν τους μαθητές στο προαύλιο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.
Δεν συμμετείχε σε challenge, έπεσε θύμα bullying, λέει η οικογένεια
Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του 13χρονου, που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος σε Γυμνάσιο της Πάτρας.
Η οικογένεια πιστεύει ότι δεν έκανε κάποιο επικίνδυνο challenge, αλλά ότι οι συμμαθητές του τον έπιασαν και τον πέταξαν στο αέρα. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν είχε πέσει πρόσφατα θύμα bullying.
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο