Ελλάδα|02.05.2019 10:34

Δύο νεκροί από τροχαίο στα Χανιά

Newsroom

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Κρήτη. Το δυστύχημα, σύμφωνα με το neakriti.gr στον παλαιό κόμβο της Σούδας και συγκεκριμένα στο Πλατάνι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς, βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους τόσο του 21χρονου όσο και του 57χρονου, ενώ η αγωνία «χτυπά» κόκκινο για τη γυναίκα του δεύτερου που βρισκόταν επίσης στη μία εκ των δύο μηχανών και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Την ίδια ώρα, φίλοι του 21χρονου που είναι ο ένας από τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος στο Πλατάνι, έχουν κατακλύσει με μηνύματα τον «τοίχο» του στο Facebook.

Μηνύματα που «ραγίζουν» καρδιές, μαρτυρούν το θρήνο για τους δικούς του ανθρώπους. Μερικά μηνύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Αδερφέ. Να μας προσέχεις από κει ψηλά. Χάρηκα που σε γνώρισα. Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά από δω... Αλλά αν υπάρχει, ελπίζω να συναντηθούμε...».

Το χρονικό της τραγωδίας

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον παλαιό κόμβο της Σούδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατάνι, λίγο πριν τα Χανιά, μετά την εμπλοκή δύο μηχανών και ενός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο 57χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα και να εκπνεύσει ακαριαία ενώ ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά εξέπνευσε.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα πυροσβεστικό όχημα, καθώς και η Τροχαία, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, αλλά και να προβεί σε ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς στο σημείο είχε επικρατήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Πηγή: neakriti.gr

Κρήτητροχαίονεκροί