Χωρίς ταξί για 24 ώρες η Αθήνα - Ένταση στο Υπουργείο Μεταφορών
NewsroomΣτο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, που πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στον αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων τους στις λεωφορειολωρίδες.
Οι οδηγοί ταξί συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Σπ. Πάτση και Λεωφ. Αθηνών και έφτασαν στο Υπουργείο Μεταφορών. Τότε ζήτησαν να δουν τον αρμόδιο υπουργό, όμως οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι δεν βρίσκεται στο γραφείο του. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο και υπήρξε έντασεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Σημειώνεται ότι υπάρχουν διαβουλεύσεις, προκειμένου να συναντηθούν με κάποιο στέλεχος του υπουργείου, κάτι που αν δεν συμβεί, θα συνεχίσουν να παραμένουν στο σημείο μέχρι το βράδυ. Μάλιστα, οι οδηγοί ταξί πιθανότατα θα συνεχίσουν και αύριο την απεργία τους, θέλοντας να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μετά το Πάσχα.
Το αίτημά τους είναι να επιτρέπεται στα ταξί που έχουν κόσμο να μπαίνουν στις λεωφορειολωρίδες, καθόλη τη διάρκεια της μέρας.
- Axios: Νέα πρόταση κατέθεσε το Ιράν - Άνοιγμα των Στενών και αναβολή των συνομιλιών για τα πυρηνικά
- Αντι-Τραμπ κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές πίσω από την ένοπλη επίθεση - Στο «μικροσκόπιο» το μανιφέστο του δράστη
- Υποκλοπές: Αντιδράσεις για την απόφαση του Αρείου Πάγου να «κλείσει» την έρευνα για κατασκοπεία
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα 48ωρη παράταση των αιτήσεων - Oι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις