Ελλάδα|16.04.2025 09:19
Ρόδος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων – Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες
NewsroomΣφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Καναδά και Λάζ. Τηλιακού στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο τουλάχιστον άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το ένα από τα δύο οχήματα μάλιστα, «καρφώθηκε» στη συνέχεια σε κολώνα.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr, στο ίδιο σημείο, έχουν καταγραφεί θανατηφόρα τροχαία καθώς επίσης και δεκάδες ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς ή υλικές ζημιές οχημάτων, τα τελευταία χρόνια.
Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία για τους εμπλεκόμενους και τις οικογένειές τους, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες σε όλη τη χώρα: Κρίσιμο 48ωρο με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Το Σάββατο η πανελλαδική διάσκεψη στη Νίκαια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα