Ελλάδα|17.04.2025 15:59
Περιφερειακή Υμηττού: Οδηγός έτρεχε με 200 χλμ. την ώρα – Σχηματίστηκε δικογραφία
NewsroomΑστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνέλαβαν χθες το βράδυ ένα 20χρονο οδηγό οχήματος, που εντοπίστηκε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Παλλήνης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 20χρονος κινούνταν με 200 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Στον οδηγό του οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
- Τσερνόμπιλ, 40 χρόνια μετά: Πόσο επηρέασε πραγματικά την Ελλάδα το ραδιενεργό νέφος - Τι δείχνουν αρχεία του ΕΜΠ
- Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο Ντιν Ταβουλάρης, ο άνθρωπος που «έφτιαξε» τον «Νονό»
- Στοιχειωμένο έγκλημα: Βρήκαν μετά από 33 χρόνια τον δράστη που εκτέλεσε ζευγάρι μπροστά στον 3χρονο γιο τους
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου - «Λυπάμαι, ξέφυγε η κατάσταση» τα πρώτα λόγια του δράστη